Friday 14 November 2008

FONDACIJA SE OPET PROVALJUJE


14 comments:

Anonymous said...

Cjeli projekat je zasnovan na samim lazima. Pa dokle vise???!!!

Anonymous said...

Anonimni, mnogi su uložili pare (ili su ih očekivali), pa ih na silu žele dobiti. Kao kockar koga je karta stala, ali ne odustaje, srlja do kraja, do svoje propasti.
bhkult

Anonymous said...

Ma fali mu strucnjaka kako je iztmislio sve sada ce poceti izmisljati i strucnjake - levat!
A i metlice su mu izgorjele!

Anonymous said...

ha,ha,ha....stvarno su prolupali...
Uh, moja keva veli da ce im opet Ceric verificirat' projekt smrada, govana i svega ostalog zbog cega se piramdioti ponose. Odoh popit casu vode...Amere, care!!
Lea, zahvaljujem na postu.
Gdje nam je Stul?

Anonymous said...

Na urgiranje Gurua forum sarajevo-x zatvoren. Zatvaranje Stu bloga popraceno u fondaciji sa komentarom "Samo najuporniji ostaju i pobjedjuju" - odnosi se na fondaciju. U fondacjiji se nadaju da ce ubrzo svi blogovi prestati sa radom i da ce Guru moci da vise laze i izvuce pare iz budjeta.

Anonymous said...

Hoce, hoce neka se oni nadaju bar za to imaju osnove samo je glupost vjecna!

lea said...

Upravo tako, Mrace!
Cuj Guru urgira da se zatvori forum, joj, na sta spade "najveci geo-arheoloski projekt na svijetu"! Ahahahahhhh…

Anonymous said...

Zbog cega je Stul zatvorila blog?

Pozdrav iz Kanade.

Anonymous said...

Najnoviji broj Slobodne Bosne popracen u Fondaciji jednim glasnim sviranjem kurcu i komentarom "Zar i ti jarane Senade?":

http://img399.imageshack.us/my.php?image=ujdurmajq3.jpg

Anonymous said...

Zaboravili su dodati i Sabinu Alikadic-Muminovic (j.....) "novinarku" Fene
koju je Semke prikljucio putavanju na racun FTV.

Anonymous said...

E dje me nadje, sad moram nastaviti: :)

"Funkcioniramo tako da mi Mario pošalje informacije, ja napišem saopštenje ili vijest, pošaljem njemu a on ga vrati na FENIN službeni mail pa onda izgleda kao da se Fondacija oglašava" - varalica iz FENE Sabina Alikadic' Manipulacijom-Do-Istine, u poruci Semiru Obmanagic'u.

Anonymous said...

Kolega, pa ti si jedan od krivaca zasto je forum sarajevo-x zatvoren. Pitaju se kako ti mozes da isnosis istinu na vidjelo kad je to posao fondacije. Pa stvarno nema smisla. U medijima se samo moze pisati med i mlijeko o Sabinici i Semici, hvalospjevi, pljesak, kamere, itd. LAZIMA DO ISTINE. Hahahahahahahahahahah!!!!!

Anonymous said...

Kako je krenuo uskoro ce traziti da se ukine i bloger.hr jer sa njega blate "junaka" koji ce golim prsima docekati zraku iz svemira!!! A inicijativu moze pokrenuti recimo Ceric ili jos bolje Haris S za zastitu nacionalnih interesa jer postoje otpori ovom ludilu!

lea said...

@Sanja, vjerovatno je Stultitiji piramidiotizma i svega uz to preko glave, pa je i blog zatvorila... steta... Pozdrav i tebi.

@Anonimni, hvala za press kliping!