Sunday 3 August 2008

CV

Evo i nekih novih detalja iz biografije Nabila Swelima, trostrukog doktora, turistickog vodica i admirala, kao npr. da je zavrsio egiptologiju u zemlji piramida… Madjarskoj.

7 comments:

Anonymous said...

A mozda je postao i admiral, u zemlji mora i okeana... Madjarskoj.

Anonymous said...

Nesto sam propustio ovdje: ako je on trostruki doktor egiptologije, gdje je onda stekao ostala dva doktorata, u ostalim poznatim zemljama piramida Istocnog Bloka, Rumuniji i Moldaviji, napr.?

Anonymous said...

E eno pominju te na PINCOMU!
http://www.pincom.info/kultura/opsirnije.asp?ID=58665

Kako je objavljeno na blogu ReasonOnRetreat, Osmanagić je u pozivu stranim studentima da se uključe u iskopavanja piramida, pod svojim nalazima predstavio ono što je otkriveno u kraljevskom gradu. Nudeći studentima da se uvjere u pronalaske ponudio im je galeriju pronalazaka koje provodi arheoloski tim Zemaljskog muzeja, a protiv kojih je bio.

Anonymous said...

A boga mi i monet

http://www.monet.ba/opsirnije.php?id=2793

lea said...

Otpore, hvala ti, vidjela sam na Pincom-u, ali nisam znala za Monet. A piramidiotskih aktivnosti u vidu posjeta ima sigurno vise. :D

I hvala za verifikaciju/link na blogu! :)

Anonymous said...

lea, sto si ti postala popularna, svaka cast! I kad jednoga dana postanes slavna, stavi sesir na glavu i nikada ne zaboravi onu nasu staru: "Od Semira treba uciti"

Unknown said...

Lea savi preskliping kao dokaz :D