Sunday 20 April 2008

MEGA-LIT(H)O-MANIA


Izgleda da je Flying Circusu Semira Osmanagica nakon protekle sezone jos jedino preostalo pojavljivanje na nekim marginalnim susretima koji okupljaju slicne ublehase, pa ce se sljedeceg mjeseca pojaviti na Megalithomania konferenciji u Glastonburyju. Srecemo ovdje i starog znanca Philipa Coppensa koji ce govoriti o “tajnama kristalne lobanje”.

Coppens je inace najavljen i kao co-chairmen konferencije u Sarajevu. Ne bi bilo lose da se pojedini nacelnici opcina (Stari Grad Sarajevo, Visoko, Zavidovici) ili generalni manager BH Telecoma malo poblize upoznaju s njegovim “istrazivackim radom” buduci da su sponzori i domacini ruckova i vecera povodom te piramidiotske konferencije. Tako bi bili u toku ako se na nekom od susreta povede razgovor na temu interakcije kristalne lobanje i visocke "piramide".

2 comments:

Neregistrirani said...

Opa, daleko je dogurao od ljetos - mora da je dobro predstavio ublehu na konfereneciji u Australiji:

http://neregistrirani.blogspot.com/2007/08/oh-no-another-pyramidiot.html

http://neregistrirani.blogspot.com/2007/10/down-under.html

lea said...

Jos ce dogurat’ do pocasnog clana. :D
Ma nasla krpa zakrpu, obojica opsjednuti conspiracy teorijama, Atlantidom, potragom za Svetim Gralom. Bar cemo se ljetos nasmijat’ gledajuci nase politicare i biznismene u drustvu slicnih ubleha. :D