Thursday 5 June 2008

BREAKING NEWS – PREZENTIRANA PRVA FAZA PROJEKTA “KAKO CE VISOKO POSTATI NAJBOGATIJA OPCINA U BiH”

“Za svaki uloženi dolar - pet dolara natrag”
(Prva faza projekta “Kako ce Visoko postati najbogatija opcina u BiH”)

VISOKO, 5 Jun 2008 (BeeeNA)
- U okviru redovnih konsultacija vezanih za mega-projekt “Kako ce Visoko postati najbogatija opcina u BiH” jucer je u Velikom kabinetu nacelnika odrzan sastanak izmedju celnika Opcine Visoko i Fondacije Bosanska piramida Dolara. Na sastanku je prezentirana i prva faza ovog projekta pod nazivom “Za svaki uloženi dolar - pet dolara natrag”.

“Ja procjenjujem da bi u prvu fazu projekta trebalo investirati oko 100 milijuna dolara. Kada bi se vlast u Bosni odlucila odvojiti oko pet posto federalnog budzeta vec bi nakon prve godine imali takav povrat da bi dvostruko zaradili. To je cista ekonomska racunica.” - rekao je Semir O. prisutnima osvrcuci se na dinamiku povrata investicije u odnosu na utrosak sredstava iz dzepova bh. poreznih obveznika.

Tokom sastanka jednoglasno je usvojena inicijativa da se odmah izda dozvola za pocetak radova, pocne priprema terena i najhitnije uklone sadnice borovnice i brusnice kao i objekti na privatnoj plantazi Vocar Piramida, jer kako je istaknuto, opcina nece postati najbogatija poticanjem takvih projekata. Dogovoreno je da se cijelo podrucje proglasi zasticenom zonom i upise u relevantne institucije kao Piramida VI (Piramida Verificirana Investicija).

Semir O. je najavio i svoju prezentaciju koja ce se odrzati ovog mjeseca u Damanhuru i koja ce poslužiti kao inicijativa za suradnju opcine Visoko i ove talijanske sekte na planu razmjene strucnjaka za Atlantidu, oscilatore energije i megalitne spirale, te zajednickih projekata putovanja kroz vrijeme i spiritualnog turizma.

5 comments:

Anonymous said...

Dosada je utrosena bruka para!
Da li je dobit peterostruko vracena, da li neko zna?
Hahahahhahahah!
Bacene pare, hahahahah!

Anonymous said...

Bravo Lea, gdje iskopa ovu slikicu, LOL!

lea said...

Limited editon... samo za projekte iza kojih stoje najveci istrazivaci punim imenom i prezimenom. :D

Anonymous said...

Sta se vratilo Malezijcima od ulozenih para?

Anonymous said...

Vratilo im bager.