Saturday 7 June 2008

THE EXPLORER, THE PUBLISHER, HIS PYRAMIDS AND THEIR GHOSTWRITER

Image Cartoon Stock - love them!

“This year I have started publishing metaphysical / new age / spiritual, whatever you call the genre, and have one title that came out this month called The Pebble and the Canyon by a former priest who is now a psychotherapist in the Houston area........it is a take on releasing your inner creativity........

In June I have coming out John of Old, John of New which is about the reincarnation of the Apostle John who wrote Revelations.......the author, a gifted psychic named Sharon Wothke, is also ghostwriting a new title that will be out in the fall called Unearthing the Bosnian Pyramids about the man who discovered this amazing pyramid complex that is going to rewrite ancient history........

I hope to do many more, and feel that is why I am here at this point in time on a mission of awareness for the human race.......time is short, and there is a lot of work to be done before 2012........”
– Rita Mills, vlasnica izdavacke kuce The Book Connection komentirajuci knjigu "The Magdalene Awakening".

Zahvaljujem citatelju koji mi je poslao link. Kao po defaultu svi koji su na neki nacin ukljuceni u ovaj Osmanagicev projekt vjeruju u kosmicke zrake, 2012, potope, sajkike, bica iz tunela, New Age mumbo-jumbo ili neku drugu ublehu...

Thursday 5 June 2008

BREAKING NEWS – PREZENTIRANA PRVA FAZA PROJEKTA “KAKO CE VISOKO POSTATI NAJBOGATIJA OPCINA U BiH”

“Za svaki uloženi dolar - pet dolara natrag”
(Prva faza projekta “Kako ce Visoko postati najbogatija opcina u BiH”)

VISOKO, 5 Jun 2008 (BeeeNA)
- U okviru redovnih konsultacija vezanih za mega-projekt “Kako ce Visoko postati najbogatija opcina u BiH” jucer je u Velikom kabinetu nacelnika odrzan sastanak izmedju celnika Opcine Visoko i Fondacije Bosanska piramida Dolara. Na sastanku je prezentirana i prva faza ovog projekta pod nazivom “Za svaki uloženi dolar - pet dolara natrag”.

“Ja procjenjujem da bi u prvu fazu projekta trebalo investirati oko 100 milijuna dolara. Kada bi se vlast u Bosni odlucila odvojiti oko pet posto federalnog budzeta vec bi nakon prve godine imali takav povrat da bi dvostruko zaradili. To je cista ekonomska racunica.” - rekao je Semir O. prisutnima osvrcuci se na dinamiku povrata investicije u odnosu na utrosak sredstava iz dzepova bh. poreznih obveznika.

Tokom sastanka jednoglasno je usvojena inicijativa da se odmah izda dozvola za pocetak radova, pocne priprema terena i najhitnije uklone sadnice borovnice i brusnice kao i objekti na privatnoj plantazi Vocar Piramida, jer kako je istaknuto, opcina nece postati najbogatija poticanjem takvih projekata. Dogovoreno je da se cijelo podrucje proglasi zasticenom zonom i upise u relevantne institucije kao Piramida VI (Piramida Verificirana Investicija).

Semir O. je najavio i svoju prezentaciju koja ce se odrzati ovog mjeseca u Damanhuru i koja ce poslužiti kao inicijativa za suradnju opcine Visoko i ove talijanske sekte na planu razmjene strucnjaka za Atlantidu, oscilatore energije i megalitne spirale, te zajednickih projekata putovanja kroz vrijeme i spiritualnog turizma.